14/09/2018, 09:49

Esnaflarımıza Özel Anadolu Hastahanesinde İndirim

ÇANAKKALE ESNAF VE SANATKARLARI ODALARI BİRLİĞİMİZ İLE ÖZEL ANADOLU HASTAHANESİ İLE YAPILAN ANLAŞMA

Özel Çanakkale Anadolu Hastanesi olarak MedicalPark Hastaneler Grubuna bağlı hizmet veriyoruz.Esnaf odalarının da bağlı olduğu TESK ile Hastanemiz arasında 'TESK CARD' adı ile hasta ödemeli bireysel indirim anlaşması vardır.Kurum üye ve yakınları, varsa TESK Card, Esnaf odası üye kartı ibraz ederek, yok ise odamızdan alınacak oda kayıt belgesini hasta kayıt yetkililerine kayıt esnasında ibraz ederek bu indirimden faydalanabilirler.
       SGK güvencesi olan kurum üye ve 1. derece yakınlarına (anne, baba, eş ve çocuk/ çocuklar) hastanemizin hastandan alınan fark ücreti üzerinden ayaktan ve yatarak tedavi hizmetlerinde %20 oranında (doğum paketleri, medical estetik, diyetisyen, ilaç, yatak ücreti, tıbbi sarf malzeme bedelleri, özel sigorta ve SGK katılım payı hariç olmak üzere) indirim yapılır.
       SGK güvencesi olmayan kurum üye ve 1. derece yakınlarına hastanemizin cari fiyatları üzerinden ayaktan ve yatarak tedavi hizmetlerinde %20 oranında (doğum paketleri, medical estetik, diyetisyen, ilaç, yatak ücreti, tıbbi sarf malzeme bedelleri, özel sigorta ve SGK katılım payı hariç olmak üzere) indirim yapılır.

Diğer Yazılar

Tüm Yazılar...